Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено просвітницько-інформаційну роботу для безробітних

05.04.2024
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

При управлінні соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради на підставі рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.04.2021 №94 «Про створення та організацію роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту на території Южноукраїнської міської територіальної громади» створений консультаційний пункт.

Консультаційний пункт з питань цивільного захисту при управлінні  є осередком просвітницько-інформаційної роботи і пропаганди знань серед населення, не зайнятого у сферах виробництва та обслуговування Южноукраїнської міської територіальної громади, з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях.

04.04.2024 року, за ініціативи УСЗН ЮМР, в приміщенні Южноукраїнського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості головним спеціалістом відділу з питань праці та сім’ї УСЗН ЮМР Альоною ТЕМНІК проведено просвітницько-інформаційну роботу для безробітних які знаходяться на обліку в  Южноукраїнському відділі Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості на теми: «Вимоги безпеки та порядок поводження під час артилерійських обстрілів», «Заходи безпеки, якщо почули сирену».

Нагадано основні правила у випадку якщо почули звук сирени:

  1. Вимкнути  з розеток електрообладнання, погасити світло.
  2. Взяти з собою  засоби індивідуального захисту, тривожну валізу.
  3. Пройти до захисної споруди —, сховища, протирадіаційного укриття, найпростішого укриття, у крайньому випадку — керуватися правилом «двох стін».
  4. Не залишатися в приміщеннях на верхніх поверхах.
  5. Якщо поряд немає споруд для укриття – НЕ ВИХОДИТИ НА ВУЛИЦЮ.
  6. Не підходити до вікон.
  7. Не можна фотографувати чи фільмувати
  8. Перебувати в укритті до моменту, коли органи місцевого самоврядування сповістять про відбій/завершення повітряної тривоги.

В заході взяли участь 10 осіб.