Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Факультет плавання в «Університеті третього віку» відновив свою роботу

01.03.2024
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Після довгої перерви нарешті відновив свою роботу факультет плавання в «Університеті третього віку». На даний час заняття проходять в СК «Олімп» УСО філії ВП ПАЕС.

 Під час заняття студенти можуть плавати в басейні та відвідувати сауну. Метою факультету є не лише оздоровлення, а й інтеграція осіб похилого віку та осіб з інвалідністю в суспільство, знайомство з новими людьми, спілкування. Курс навчання триває з жовтня по травень, відвідування занять обов’язкове, пропускати можна лише у разі хвороби, которкочасного виїзду з міста чи з іншої поважної причини, але не більше декількох занять і не регулярно. У разі систематичного пропусків занять студента факультету замінюють на наступного у порядку черги. Цей факультет користується великим попитом серед осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, тому охочих відвідувати басейн завжди вистачає.

Територіальний центр і в подальшому планує працювати над розвитком «Університету третього віку», над збільшенням кількості цікавих факультетів з різних напрямків і залучення якомога більшої кількості слухачів.