Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Порядок надання платних соціальних послуг з ремонту взуття

01.03.2024
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 22.07.2020 № 217 «Про затвердження Порядку надання платних соціальних послуг з ремонту взуття окремим категоріям населення комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» (зі змінами від 24.12.2020 № 375) право на отримання платних соціальних послуг з ремонту взуття поширюється на громадян, зареєстрованих у Южноукраїнській міській територіальній громаді, наступних категорій:

- особи з інвалідністю;

- громадяни похилого віку;

- учасники бойових дій, ветерани війни та особи, прирівняні до них;

- внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, які перебувають на обліку в управлінні соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради.

До переліку послуг входить:

підклеювання підошви;

закріплення підошви;

профілактика взуття;

прошивка взуття;

набійка поліуретанова;

набійка резинова.

Платні соціальні послуги з ремонту взуття надаються відповідно до затверджених тарифів (http://yu.mk.ua/show/teritorialniy_tsentr_sotsialnogo_obslugovuvannya).

При первинному зверненні за отриманням послуг з ремонту одягу громадяни обов’язково подають заяву до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» (б-р Квітковий, 4, каб. 3), до якої додають:

- копію паспорта;

- копію ідентифікаційного кода;

- копію документа, що підтверджує статус.

При повторному зверненні, отримувачі послуг звертаються відразу до взуттєвика.

Послуги з ремонту взуття можна отримати за адресою:б-р Квітковий, 9 («Соціальна перукарня») з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 15.00, перерва з 12.00 до 13.00.

За більш детальною інформацією звертайтеся за тел. 5-55-37 або 0689451900.

При змінах у порядку надання послуг з ремонту одягу інформацію буде розміщено на офіційному сайті Южноукраїнської громади.