Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийміть подяку

08.01.2024
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Приємною несподіванкою для відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю стала благодійна допомога, що надійшла на рахунок комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» у розмірі 10 тисяч гривень. Кошти передала мешканка нашої громади Сорочинська Наталія Анатоліївна від благодійників зі Сполучених Штатів Америки.

За благодійні кошти для вихованців реабілітаційної установи було придбано два бізіборди: в кабінет вчителя – логопеда та в групу денного догляду, гірка та намет в кабінет вчителя – реабілітолога та сенсорну гойдалку для занять з практичним психологом. Дане обладнання стане в пригоді дітям для розвитку грубої та дрібної моторики, уваги, мислення, координації, вестибулярного апарату, неврологічного розвитку та сенсорної інтеграції.

Щиро дякуємо добродійникам за Вашу ініціативність та турботу, за те, що і в цей непростий час віднаходите можливість робити добрі справи. Бажаємо Вам миру, злагоди, достатку та здоров’я.