Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено прибирання яру в с.Бузьке від побутового сміття  

04.01.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 28 грудня 2023 року в повному обсязі були виконані роботи з прибирання постійного місця накопичення побутового сміття в яру у селі Бузьке (на в’їзді) на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

Даний яр залишається одним з найбільш проблемних місць накопичення побутових відходів через довгу відсутність у Бузькому централізованої системи збирання та вивезення сміття. Ця локація періодично обстежується відділом екології, охорони навколишнього природного середовища та земельних відносин. У разі виявлення відходів визначається їх  обсяг та морфологічний склад, місце накопичення встановлюється на облік, після чого ведуться підготовчі роботи до проведення робіт з вивезення сміття (моніторинг виконавців робіт, обрахунок вартості робіт та планування коштів для їх виконання).

За результатами підготовлених матеріалів виконавцем робіт було визначено комунальне підприємство «Служба комунального господарства», яким і був проведений повний комплекс заходів з прибирання та вивезення побутових відходів до полігону біля міста Южноукраїнська.


До прибирання


Після прибирання