Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся благодійний різдвяний ярмарок

24.12.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Христос народився! Славімо його! І цього року ми святкуємо Різдво Хрестове, разом з усім світом – 25 грудня. Цей крок наблизив нас ще ближче до Європи.

Напередодні у Южноукраїнську, біля новорічної ялинки, відбувся благодійний різдвяний ярмарок, організували який працівники міського центру культури та дозвілля. Саме вони відповідали за чудовий настрій южноукраїнців: різдвяні пісні, колядки надали заходу відповідної атмосферності.

А ось свою продукцію пропонували різні волонтерські організації: БФ «Южноукраїнці разом з ЗСУ» та підрозділ «Смаколики для соколиків», громадська організація «Волонтери – побратими України», благодійний фонд «Берегиня Південь», громадська організація «Бугогардова січ українського козацтва» та інші волонтери, майстри і майстрині з Южноукраїнська,  Костянтинівського  та Іванівського старостинських округів.

Смачну різдвяну кутю розібрали першою, а ще дуже смакували місцевим мешканцям різноманітна випічка, солодощі, теплі напої. А до чого ж красиві були прикраси та сувеніри ручної роботи, які неодмінно стануть прикрасою в будь-якому домі. 
Цей ярмарок наповнив Різдво особливим сенсом, адже можна було і відпочити, і скуштувати смаколики, і, головне: допомогти нашим захисникам, адже всі вилучені кошти з продажу продукції будуть направлені на ЗСУ.

Кажуть у Різдво трапляються дива і здійснюються мрії. Тож загадаймо щонайшвидшу перемогу, вона так сильно нам потрібна!