Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 13 по 19 грудня

20.12.2023
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

13 грудня о 17:37 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в одній з квартир будинку № 20 по вулиці Європейській чоловік у стані сп’яніння вчиняє домашнє насильство, намагається побити. Наряд поліції відібрав письмове пояснення від заявниці та склав щодо її чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП, а також виніс терміновий заборонний припис терміном на 5 діб.


14 грудня о 06:31 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 16 по вулиці Європейській знаходиться чоловік з великою собакою, яка кидається на людей та не дає пройти. Поліція, що прибула на виклик, виявила у під’їзді на першому поверсі громадянина у п’яному вигляді, який вигулював свого собаку бійцівської породи у невстановленому місці, а саме в під’їзді, з 2:00 до 7:00, що заважало мешканцям пересуватися під’їздом. Наряд поліції склав щодо громадянина протокол про адміністративне правопорушення за ст. 154 КУпАП, собаку передано дружині порушника. З усіма учасниками даної події було проведено профілактичну бесіду.


15 грудня о 21:06 надійшло повідомлення до районного управління про те, що в будинку № 10 по проспекту Соборності громадянин стукав у двері заявниці, поводив себе неадекватно. Поліція, що прибула, встановила, що громадянин у п’яному вигляді висловлювався нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою заявниці, чим порушував громадський порядок. Щодо нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 ч. 1.