Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Молодь проти насильства

06.12.2023
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

5 грудня на базі Південноукраїнського професійного коледжу в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» фахівцем із соціальної роботи Тетяною Таворською і практичним психологом Лідією Миколаївною було проведено інформаційно-профілактичний захід для здобувачів освіти – «Молодь проти насильства».

На заході були підняті теми насильства в учнівському і домашньому середовищі, збереження особистих кордонів в соціумі та близьких стосунках.

Під час заходу здобувачі освіти мали змогу закріпити знання про форми та види насильства, проговорити з фахівцями обов’язкові дії для профілактики або запобігання насильству – як захистити себе, як реагувати у випадку, якщо стали свідком. Також студентам надано інформацію про суб’єкти соціальної роботи, де можна отримати допомогу постраждалим.

В жвавому обговоренні розкрито важливість перебування в екологічних стосунках, шкідливість стереотипів, що впливають на особисте й соціальне життя, власну цінність і недопустимість знецінення.