Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Захід до Міжнародного дня осіб з інвалідністю у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

01.12.2023
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Захід, приурочений до Міжнародного дня осіб з інвалідністю, відбувся 1 грудня 2023 року у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. В цей день завжди йде переосмислення всього,що зроблено на підтримку дітей з особливими потребами.26 років функціонує відділення і з кожним роком умови для реабілітації дітей за місцем їх проживання покращуються.

Разом з дітьми, батьками, працівниками відділення розділила події цього дня  директор комунального закладу "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади" Олена Анатоліївна Богачова.

Діти гралися, розпутували плутанини, розповідали вірші, танцювали. А потім отримали сюрприз – шоу мильних бульбашок. За таку розвагу щиро дякуємо Світлані Петренко.

Справжнє захоплення у всіх присутніх викликав торт -  справжня зимова казка. Скільки існує відділення, стільки діти отримують в цей день такі солодкі шедеври від адміністрації Південно – Української атомної електростанції.  Кожного разу здається, що торт неперевершений, і кожного разу він все красивіший і неймовірно смачний.

Також в очікуванні прийдешніх зимових свят солодкі подарунки діти отримали від міської ради.

Висловлюємо щиру подяку всім, хто з року в рік долучається до справи реабілітації та соціалізації дітей з інвалідністю. 

Людям з інвалідністю бажаємо міцності духу, радості, благополуччя та миру.