Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 20 по 26 листопада

28.11.2023
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

23 листопада о 12:24 надійшло повідомлення по телефону до районного управління про те, що на міському пляжі чоловік розвів багаття, а на зауваження рятувальників висловлювався на їхню адресу нецензурною лайкою. Поліція, що прибула за викликом, встановила: матрос-рятівник побачила на пляжі людину, яка ловила рибу та намагалася розпалити багаття. Заявниця зробила зауваження, на що рибалка відреагував агресивно, почав висловлюватися нецензурно на адресу матроса-рятівниці. Щодо рибалки складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП. Проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь-яких порушень громадського порядку.


23 листопада о 22:44 до поліції звернулася неповнолітня жителька міста з приводу того, що її дядько в стані сп’яніння вчиняє сварку. Поліція встановила, що громадянин в одній з квартир будинку № 6 по пр. Соборності вчинив домашнє насильство психологічного характеру відносно своєї матері 1949 року народження: у стані алкогольного сп’яніння висловлювався нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою. Щодо чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП, винесено терміновий заборонний припис, також з ним проведено профілактичну бесіду.


23 листопада о 23:16 надійшла заява до районного управління про шахрайство. Невідома особа шляхом шахрайства, під приводом грошового збагачення потерпілої, заволоділа її грошовими коштами у сумі 120 тис. 300 грн, які заявниця перерахувала з належної її банківської картки «Приватбанку» дев’ятьма транзакціями протягом двох годин. Проводиться перевірка.


24 листопада о 15:42 надійшла заява до районного управління про шахрайство. Невідомі особи шляхом обману під приводом надання брокерських послуг у період з 13 жовтня по 20 листопада заволоділи грошовими коштами заявника в сумі 138 тисяч 216 гривень, які заявник переказав з власної картки «Приватбанку». Невідомі особи тримали протягом вказаного часу зв’язок з заявником через мобільні телефони та через Телеграм. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч. 2 ст. 190 ККУ. Проводиться подальша перевірка.


24 листопада о 23:56 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на проспекті Незалежності біля магазину «1001 дрібниця» автомобіль «Daewoo Sens» в’їхав в огорожу. Поліція встановила, що водій 1999 року народження, керуючи автомобілем, не був уважний, не слідкував за дорожньою обстановкою, відволікся та скоїв наїзд на металеву огорожу по правий бік ходу руху автомобіля, в результаті чого була пошкоджена металева огорожа, а автомобіль отримав незначні механічні пошкодження. Щодо водія був складений протокол за ст. 124 та ст. 130 ч. 1 КУпАП. 


25 листопада о 00:41 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 3 по вул. Олімпійській співмешканець заявниці в алкогольному сп’янінні влаштовує сварку та лізе битися. Поліція встановила, що цивільний чоловік заявниці, з яким вона проживає близько чотирьох років, в ході раптово виниклих неприязних стосунків, вчиняв домашнє насильство у вигляді нецензурної лайки, намагався затіяти бійку, поводив себе неадекватно, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Щодо чоловіка складений протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП та винесено терміновий заборонний припис терміном на 5 діб.