Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська святкує 30-ти річний ювілей

26.10.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні виповнюється 30 років від дня утворення комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнськ». З нагоди цієї дати колектив підприємства привітав перший заступник міського голови Олексій Майборода. Він побажав працівникам успіхів у своїй діяльності, а підприємству – побільше клієнтів, фінансової стабільності та процвітання, вручив кожному подяки міського голови за сумлінну працю, квіти та сувеніри.

26 жовтня 1993 року вперше відкрилися двері у новоствореному комунальному підприємстві «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська», першою директоркою якого стала Валентина Опанасівна Іванова, яка очолювала підприємство близько 7 років. На той час у колективі працювало 5 спеціалістів.

Швидко Южноукраїнське БТІ стало затребуваним серед населення, у зв’язку з цим штат щороку збільшувався, згодом у підприємстві працювало 17 осіб.

З 1 січня 2013 року відбулися зміни в законодавстві, згідно якого з послуг, які надає БТІ, забрали функцію реєстрації прав на нерухоме майно. У зв’язку з цим штат підприємства довелося значно скоротити.

За ці роки змінювалось і керівництво БТІ: на зміну Валентині Івановій прийшов Богдан Грицевич, а пізніше – Євген Вакар. Кожен з них вніс свій посильний вклад у розвиток комунального підприємства та докладав неабияких зусиль, щоб надавались послуги населенню швидко, якісно та професійно.

З 2016 року КП «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська» очолює Уляна Коваль. У даному підприємстві вона працює з 2000 року. Спочатку Уляна Юріївна займала посаду інженера з технічної інвентаризації нерухомого майна, здобула достатнього професійного досвіду, отримала підвищення і успішно очолює БТІ вже 7 років.

Під її вправним керівництвом працюють спеціалісти: Тетяна Вендель – технік з інвентаризації нерухомого майна, Тетяна Іщенко – інженер з інвентаризації нерухомого майна, Віта Сенченко – бухгалтер та Катерина  Більчук – інженер з інвентаризації нерухомого майна, яка нині перебуває у декретній відпустці.

Колектив невеликий, проте дружний і відповідальний. Кожен фахівець свій напрямок знає «на відмінно», а тому швидко відпрацьовує поставлені задачі.

Підприємством передбачена діяльність у сфері інжинірингу, технічної інвентаризації, реєстрації в реєстрі ЄДЕССБ, надання консультативних послуг в цих сферах, обстеження нерухомості при вводі в експлуатацію по «будівельній амністії» (без дозволу на будівництво), надання архівної інформації щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно до 01.01.2013 року, надання інших допоміжних комерційних послуг.