Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено лекцію про патронатні сім'ї та їх функціонування в громаді, можливості стати патронатним вихователем та умови створення такої родини

10.10.2023
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

10 жовтня поточного року в рамках популяризації в громаді послуги патронату над дітьми в приміщенні Южноукраїнської міської філії Миколаївського обласного центру зайнятості було проведено лекцію про патронатні сім'ї та їх функціонування в громаді, можливості стати патронатним вихователем та умови створення такої родини.

Присутні заслухали інформацію про надання та організацію послуги, про умови влаштування дитини в патронатну сім'ю та дізналися про те, хто може стати патронатним вихователем та підтримати дитину, яка опинилася в складних життєвих обставинах.

Фахівець із соціальної роботи I категорії міського центру соціальних служб Сніжана Жуля відповіла на запитання зацікавлених учасників лекції, проінформувала щодо сімейних форм виховання та їх відмінності.

Додатково дізнатися як стати патронатним вихователем можна за адресою б-р Квітковий 9. Телефонуйте за номером 0505549805.