Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Наша громада - учасник проекту «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: покращення системи соціального захисту та соціальних послуг»

18.07.2023
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Наша громада за результатом відбору, серед 120 поданих заявок до участі у конкурсному відборі громад, стала учасником проекту «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: покращення системи соціального захисту та соціальних послуг», що впроваджується Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки  програми «U-LEAD з Європою».

13-14 липня 2023 року було проведено дводенний тренінг за програмою «Командна робота в громаді: виявлення, захист та допомога  сім’ям, дітям  та молоді під час воєнного стану».  Участь у тренінгу взяли: профільний заступник голови ЮМТГ Марія Дроздова, староста Іванівського старостинського округу Ігор Латій, в.о. начальника управління охорони здоров'я Яна Макуха,  представники служби у справах дітей ЮМР та управління соціального захисту населення ЮМР, практичні психологи управління освіти ЮМР, фахівці із соціальної роботи ЮМЦСС, інспекторка ювенальної превенції Юлія Вірчак , тощо.

Загалом 22 представника Южноукраїнської міської територіальної громади, які працюють з сім’ями, дітьми та молоддю отримали підвищення професійної компетентності, щодо здійснення ефективної командної взаємодії в громаді за для забезпечення найкращих інтересів та захисту дитини.