Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко запланував ряд візитів по об’єктах будівництва з метою перевірки стану виконання та якості проведення робіт

13.07.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Так, 12 липня він відвідав ТРП-6 та ТРП – 4б.В перевірці взяли участь начальник та заступник начальника управління будівництва та ремонтів міської ради Ірина Приставська та Олег Коноплянников, представники підрядників і технічного нагляду.

В ході робочого візиту виконувач обов’язків міського голови обговорив із представниками підрядної організації поточні питання, цікавився строками завершення робіт та введення об’єктів в експлуатацію.

На ТРП-6 роботи виконуються згідно з затвердженим графіком. Після ряду завершених робіт, про які ми писали неодноразово, наразі  здійснюється завершення фарбування стін  олійною фарбою у двох машзалах та прилеглих приміщеннях, здійснено монтаж усього наявного обладнання, на цьому тижні очікується доставка вже виготовлених  комплектуючих до  обладнання . Завершення капітального ремонту на ТРП - 6 планується, як запевняють підрядники, до кінця серпня.

Що стосується ТРП – 4, там ситуація дещо складніша: з певною затримкою здійснюється  демонтаж старого обладнання, проводиться очищення внутрішніх поверхонь стелі від вапняної фарби, прокладається каналізаційна мережа для санітарних потреб ТРП, монтуються стіни з газобетону для операторської, йде розбирання підлоги з бетону  для влаштування нової бетонної стяжки.

І хоча підрядник обіцяє завершити роботу через півтора місяці, у керівництва з цього приводу є неабиякі сумніви. Для вирішення проблемних моментів по цьому об’єкту, Олександр Анатолійович надав ряд доручень управлінню будівництва та ремонтів та зауважив, що дане питання триматиметься на контролі.