Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Медичний висновок про тимчасову непрацездатність категорії «Вагітність та пологи» сформований у Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорона здоров'я

07.07.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Міністерство соціальної політики України повідомляє, що Порядком призначення і виплати державної допомоги сім'ям з дітьми, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 р. No 1751, передбачено, що для призначення допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами замість довідки в паперовій формі використовується інформація про сформований у Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров'я (далі - Реєстр) медичний висновок про тимчасову непрацездатність категорії „Вагітність та пологи”. 

Уповноважена особа проводить перевірку інформації про сформований медичний висновок з використанням Порталу Дія у порядку, визначеному Порядком ведення Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров'я, затвердженим наказом МОЗ від 18 вересня 2020 р. No 2136. 

Перевірка медичних висновків про тимчасову непрацездатність з використанням Порталу Дія функціонує на: (https://diia.gov.ua/services/perevirka-medichnih-visnovkiv).