Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

17 медичних сестер отримали ваучер на навчання за сприяння служби зайнятості

22.06.2023
Южноукраїнський відділ Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

За сприяння державної служби зайнятості 17 медичних сестер, що працюють в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», розпочинають курс з підвищення кваліфікації в Кременецькому медичному фаховому коледжі імені Арсена Річинського   за програмою «Медична інформатика».

Ваучери на навчання южноукраїнським медсестрам вручив директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько. Захід відбувся за підтримки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марії Дроздової, в.о. начальника управління охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Яни Макухи та директора КНП «ЮМБЛ» Сергія Лупова.

«Робота медиків – важлива та відповідальна. Ваші знання, досвід та вміння кожного дня рятують життя мільйонів людей! Важливою задачею команди Миколаївської обласної служби зайнятості є підтримка медичних працівників регіону за допомогою організації якісного професійного навчання та підвищення кваліфікації» - зазначив Дмитро Оборонько.

Маємо надію, що отримані знання дозволять фахівцям ефективно працювати в автоматизованій медичній інформаційній системі з електронною медичною картою пацієнта, електронним рецептом, електронним медичним записом тощо.

Детально ознайомитися з інформацією щодо отримання ваучера на навчання  та подати заявку онлайн можна на сайті https://voucher.dcz.gov.ua/

або в Южноукраїнському відділі Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості

за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Європейська, 54.