Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Під час апаратної наради

30.05.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

30 травня, під керівництвом заступниці міського голови Марії Дроздової відбулася розширена апаратна нарада, участь у якій взяли начальники управлінь, відділів, комунальних підприємств, відділів апарату виконавчого комітету міської ради.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період.

Усі керівники та начальники відділів озвучили найнагальніші питання на поточний період, серед яких: заборона самовільного встановлення шлагбаумів, стан проведення ремонтних робіт в укритті ліцею №4, організаційні заходи приурочені до Дня захисту дітей,  підготовка у закладах освіти до складання національного мультипредметного тесту, тощо.

З приводу всіх питань, що потребували подальшого вивчення, було заплановано проведення профільних нарад.

Варто відзначити що управлінням економічного розвитку здійснюється моніторинг заповненості торгівельних місць на комунальних ринках, також спільно з представниками поліції проводиться робота ліквідації  стихійної торгівлі на центральній частині міста, по пр. Незалежності. Всім, хто надалі бажає здійснювати торгівлю, пропонується перейти на ринок «Господар» або «Критий ринок».

По завершенню апаратної наради заступницею міського голови було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів, установ та організацій територіальної громади.