Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До відома жителів громади!

25.05.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В четвер, 25 травня, в інтернет – медіа, яке належить  приватній газеті «Контакт», власником якої є корпорація «Бузькі кар’єри», з’явилось повідомлення про начебто реєстрацію проектів рішень Южноукраїнської міської ради про звільнення керівництва міста, а саме секретаря Южноукраїнської міської ради та заступників міського голови.

Інформуємо, що дана публікація з означеними проєктами рішень є недостовірною та такою, що містить ознаки цілого ряду незаконних дій.

Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про доступ до публічної інформації» та Регламентом Южноукраїнської міської ради чітко передбачена процедура оприлюднення проєктів рішень міської ради, відповідальність за яку несе виключно секретар міської ради.

На час публікації в інтернет – медіа повідомлення про реєстрацію проектів рішень Южноукраїнської міської ради про звільнення керівництва міста, а саме секретаря Южноукраїнської міської ради та заступників міського голови, вказані проєкти рішень, які не містять інформації про їх авторів, на адресу Южноукраїнської міської ради не надходили.

Тому, інформація про реєстрацію проектів рішень Южноукраїнської міської ради про звільнення керівництва міста, поширена інтернет – медіа, не відповідає дійсності та є фейком, мета поширення якого вивчається відповідними компетентними органами.

Закликаємо мешканців громади дотримуватись інформаційної гігієни та отримувати інформацію лише з офіційних джерел.

Особа, уповноважена на виконання функцій із забезпечення 
юридичного супроводу діяльності Южноукраїнської міської ради
Сергій Миськів