Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

25.05.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 15.03.2023 № 84 «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Южноукраїнської міської територіальної громади» визначено коло підприємств, установ та організацій, які залучатимуть працездатних безробітних осіб до суспільно корисних робіт.

Суспільно корисні роботи — це тимчасова трудова діяльність працездатних осіб в умовах воєнного стану, яка провадиться для виконання робіт, що мають оборонний характер, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану, та їх наслідків. Такі роботи і послуги не потребують, як правило, спеціальної професійної підготовки.

На осіб, які залучаються до виконання суспільно корисних робіт, поширюються вимоги законодавства про працю, про охорону праці та загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Тож рекомендуємо скористатися цим, попередньо зареєструвавшись як безробітна особа у Южноукраїнському відділі Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості .

За більш детальною інформацією просимо звертатись до:

управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради за адресою: м. Южноукраїнськ, бульвар Квітковий, 4, каб. 15, 16 або за тел: (05136) 5-55-27,  5-55-17;

Южноукраїнського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості за адресою: м. Южноукраїнськ, вулиця Європейська, 54, або за тел: (05136) 5-81-76, 5-93-23, 5-72-56.