Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Робота Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

26.04.2023
Южноукраїнський міський центр соціальних служб

25 квітня здійснено виїзд мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Южноукраїнського міського центру соціальних служб в сім’ї, які проживають в Іванівському старостинському окрузі.

Постраждалій Т. фахівцями із соціальної роботи Валерією Копайгорою та Інною Зажерило надані консультації із соціальних та юридичних питань щодо послуг, які вона зможе отримати для подолання наслідків насильства та щодо надавачів таких послуг, роз’яснено інформацію про терміновий заборонний припис, проінформовано про можливість отримати послуги в Денному центрі соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Кривднику В. роз’яснено можливості проходження програми для кривдників на добровільній основі, проінформовано щодо послуг, які надає Миколаївський обласний центр соціально-психологічної реабілітації.