Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Університетська середа

19.04.2023
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Тісто пластика. Завдання тістопластики - тілесна та емоційна розрядка, можливість вирішити актуальний запит через пластичність та новий погляд.

Сьогодні ліпили свої імена та свій портрет. Завдання несподіване та цікаве.

Після того, як студентки познайомилися з матеріалом – пластиліном, почали ліпити з яскравих фрагментів свої імена, повністю занурившись у процес, буквально насолоджуючись кожною літерою.

Пластилін відмінно підходить для зміцнення моторики рук, тактильних відчуттів, він розслаблює, легко набуває будь-якої форми, тому можна виправляти те, що хочеться, і це позитивно впливає на емоційний стан та самооцінку.

Після імені ліпили свій портрет за допомогою геометричних фігур, і через метафори дізнавалися про себе щось нове, цікаве та важливе.

Інсталяції вийшли яскравими, оригінальними, красивими та відбивають внутрішній світ. А після заняття, за традицією, влаштували святкове пасхальне чаювання, на якому пригощали випічкою та солодощами власного приготування, у цьому наші студентки теж майстрині.

Згадували смішні та зворушливі історії, ділилися рецептами, хвалили одна одну та дякували за тепло та затишок нашої компанії.