Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Комунальна нарада

11.04.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Несприятливі погодні умови створюють перешкоди для виконання багатьох планів комунальників. Проте, чимало робіт за тиждень виконано. Тож 11 квітня, перший заступник міського голови Олексій Майборода провів щотижневу нараду з керівниками комунальних підприємств, управлінь, відділів міської ради та старостами округів нашої громади.

Присутні на нараді доповіли: про завершення опалювального сезону; виконання ремонту покрівель на багатоквартирних будинках нашого міста, виготовлення лавок для подальшої експлуатації їх  у дворових масивах міста, початок косовиці на придорожніх територіях та кладовищах громади, поновлення піску на дитячих майданчиках, заміна табличок зі зміненими назвами вулиць, згідно державних стандартів,  ремонт комунальної техніки, тощо.

Комунальники поскаржилися, що на підприємствах критично не вистачає працівників, що швидше за все, спричинено проведенням у державі мобілізаційних заходів.

Представники медичних закладів прозвітували про стан захворюваності серед населення, спостерігається значне підвищення чисельності хворих на грип, ГРВІ та COVID-19.

Наприкінці наради Олексій Анатолійович надав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів міської ради та керівникам обслуговуючих організацій для подальшого виконання.