Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Оперативна нарада в КНП ЮМБЛ

31.03.2023
Комунальне некомерційне підприємство "Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня"

30 березня в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» відбулася оперативна нарада.

На нараді були присутні директор КНП «ЮМБЛ» Лупов Сергій Іванович, в.о. завідуючого консультативною поліклінікою Дубенко В’ячеслав Володимирович та завідуючі всіх структурних підрозділів медичного закладу.

Під час наради лікарі-травматологи Крюков Г.О. та Драганов Т.С. звітували щодо роботи травматологічної служби лікарні.

Основними напрямками роботи травматологічної служби є виявлення, профілактика та лікування ортопедо-травматологічної патології, а також надання медичної допомоги та лікування пацієнтів з травмами.

Лікарями травматологами за період 07.2022 - 02.2023рр в консультативній поліклініці проліковано 5518 пацієнтів. Відзначається збільшення числа хворих із загальними хворобами з ортопедичною патологією, як у дорослих так і в дітей. Майже кожна друга дитина при огляді має порушення ортопедичного характеру різної локалізації та ступеню тяжкості.

Завдяки наявності рентгенологічного мобільного апарату (операційний), травматологи мають змогу більш якісно надавати медичну допомогу та оперувати хворих закритими техніками, без розрізів та відкриття зони перелому, що в свою чергу значно прискорює реабілітацію хворих, особливо при переломах великих трубчастих кісток(стегнова, великогомілкова, плечова).

Травматологічна служба активно співпрацює із фізіотерапевтичним відділенням у структурі повноцінного відновлення здоров’я пацієнтів із хронічними захворюваннями та після травм.

За підсумками наради було обговорено конкретні шляхи щодо подальшої ефективної роботи травматологічної служби та вирішення проблемних питань.