Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інформує КП ЖЕО

27.03.2023
Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

В господарському віданні комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» перебуває полігон ТПВ (відходів). На даному об’єкті приймаються відходи від населення та юридичних осіб. Полігон працює цілодобово та у вихідні дні.

Ставлячи перед собою мету поступового приведення «Полігону ТПВ» до стану оптимального ефективного функціонування КП «ЖЕО» було вжито низку заходів для створення належних і комфортних умов для персоналу, що його обслуговують, а також прийнято міри з мінімізації ризиків шкідливого впливу полігону на навколишнє середовище. Серед таких заходів є: встановлення пожежного щита; виготовлення та встановлення ящика під пісок для цілей пожежогасіння; пічку буржуйку переобладнано під твердопаливний котел з подальшим монтажем системи опалення в побутових приміщеннях полігону ТПВ; виконано теплоізоляцію трубопроводів системи опалення; прибрано прилеглу територію; полігон обладнано системою відеоспостереження.

Взагалі заходи є початковими і вони лише знаменують початок довгого шляху до оптимізації роботи полігону. Так у планах підприємства спорудження загорожі по периметру звалища; планується встановлення інформаційного щита та обладнати полігон знаками напрямків руху як автотранспорту клієнтів так і для техніки КП «ЖЕО» що обслуговує відповідний об’єкт.