Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні працівники Служби безпеки України!

25.03.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету прийміть найщиріші слова привітань із нагоди професійного свята та слова вдячності за віддане служіння українському народові та його інтересам.

Служба безпеки є державним правоохоронним органом особливого призначення. Визначаючи основним принципом роботи законність і дотримання прав людини, українська спецслужба стоїть на захисті державних секретів та національного кіберпростору, бореться з тероризмом, організованою злочинністю та корупцією. Військова контррозвідка Служби безпеки України ефективно виконує завдання за призначенням у зоні бойових дій, а також блокує діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп та агентів.

Високий професіоналізм, мужність та відвага –  саме ці риси ви проявляєте сьогодні на території нашої країни. 

Висловлюємо вам вдячність за сумлінне й самовіддане виконання вашого обов’язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави.

З нагоди професійного свята бажаємо всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров’я, ясного неба, успіхів у професійній діяльності, родинам – добра, щастя, злагоди, міцного здоров’я і добробуту, невичерпної енергії і сил.

І головне – ПЕЕРЕМОГИ та МИРУ для нашої славної України, до яких ви щодня, щохвилини нас наближуєте!

Дякуємо вам за наш спокій і безпеку.

З повагою
Секретар міської ради                     
Олександр АКУЛЕНКО