Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч з психологами щодо підтримки військових та їх сімей

22.03.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Війна в Україні, безсумнівно накладає свій відбиток на психологічний стан жителів держави, особливо військових, членів їх родин, дітей.

Це вимагає оперативної допомоги з боку спеціально навчених фахівців.

З метою підтримки наших захисників та їх родин, 22 березня у залі засідань Южноукраїнського виконавчого комітету під головуванням заступниці міського голови Марії Дроздової було проведено зустріч з психологами, які працюють у виконавчих органах міської ради та комунальних закладах міста.

Під час живого діалогу обговорили потребу в проведенні навчань та тренінгів для якісного надання первинної психологічної допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей, в тому числі дітям.

На зустрічі була присутня членкиня виконавчого комітету Анастасія Палько, яка з початку повномасштабної війни плідно співпрацює з органами місцевого самоврядування в забезпеченні безкоштовної психологічної підтримки мешканців громади.

Шляхом спільного обговорення вирішили обрати якісних надавачів послуг та передбачити кошти у місцевому бюджеті для проведення підвищення кваліфікації психологів для роботи з військовими, членами їх родин та дітей.

Крім того, вивчили питання створення центру з підтримки сімей військовополонених та тих, які вважаються зниклими безвісти.  

Нагадуємо, що кожного понеділка, о 16 годині за адресою: бульвар Квітковий, 9, у центрі соціальних служб функціонує група підтримки дружин військових.

Телефон для довідок: 050 554 9805.