Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання комунальної наради

17.03.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

17 березня під керівництвом першого заступника міського голови Олексія Майбороди, відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, управлінь, відділів міської ради, що опікуються житлово-комунальним господарством, та старостами старостинських округів.

Присутні на нараді доповіли про поточні роботи, які стосувалися прибирання кладовищ міста та сіл громади, боротьбу з несанкціонованими сміттєзвалищами, ремонт комунальної техніки, наявність паливних матеріалів, тощо.

  Днями у смт Костянтинівка приступили до довгоочікуваного встановлення вуличного освітлення, що стало можливим завдяки виділенню коштів з місцевого бюджету. Роботи виконує комунальне підприємство «ГРААЛЬ».

У Іванівському старостинському окрузі  йде активна підготовка до встановлення огорожі на кладовищі. А сільські жителі певних категорій населення отримали 200 наборів гуманітарної допомоги від священнослужителів християнської протестантської церкви «Спасіння ЄХБ».

Керівник комунального підприємства «Критий ринок» Руслан Дригін поскаржився на незаконне паркування цивільних авто на території підприємства, що спричинює незручності для орендарів торгівельних точок.

Інспекцією з благоустрою продовжується проведення перевірок на момент порушення правил благоустрою, на разі оглядаються дачні та гаражні кооперативи.

Наприкінці наради Олексій Анатолійович надав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів міської ради та керівникам обслуговуючих організацій.