Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося навчання

16.03.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

15.03.2023 відбулося дистанційне навчання в режимі реального часу за допомогою програмного додатка “Зум”. Навчання організоване Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації. Тема навчання «Протидія дискримінації, подолання гендерних стереотипів. Забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків в Україні».

Навчання проведено Оленою КОНСТАНТИНОВОЮ – головою правління громадської організації «Жіночий інформаційно-координаційний центр «Ольвія», регіональною представницею  МБФ «Український жіночий фонд» в Миколаївській області, в рамках проекту «Голос жінок і лідерство - Україна» за спеціальною короткостроковою програмою..В навчанні прийняла участь заступник начальника управління, начальник відділу з питань праці та сім’ї управління соціального захисту населення Олена  ФІЛОНОВА.

Під час навчання проведені практичні заняття: Типологія ґендерних стереотипів. Практика ефективного реагування та протидії стереотипам та дискримінації та шляхи практичного вирішення проблем негативного впливу ґендерних стереотипів на жінок і чоловіків на національному та місцевому рівні в різних сферах соціально-економічного розвитку.