Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 10 березня

14.03.2023
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

7 березня надійшла заява до районного управління про те, що 1 березня із заявою звернулась мешканка Южноукраїнська 1989 року народження щодо шахрайства. Невідома особа під приводом зняття порчі з дитини, заволоділа грошовими коштами заявниці, які вона перевела шахрайці декількома платежами. Загальна сума 63 364 грн. Постраждала спілкувалася з шахрайкою телефоном.


8 березня о 05:13 надійшло повідомлення до поліції про те, що в одній з квартир будинку № 37 по вулиці Набережна енергетиків колишній чоловік у стані сп’яніння погрожує фізичною розправою, ображає та висловлюється нецензурно на адресу заявниці 1972 року народження, з якою він мешкає разом. Поліція, що прибула за викликом, відібрала письмове пояснення та заяву по даному факту. Щодо чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП.


9 березня о 13:59 надійшла заява до районного управління про шахрайство. Заявник 1980 року народження повідомив про те, що 9 березня з 00:04 по 00:06 невідома особа під приводом надання невідомих інтернет послуг за невідомим інтернет посиланням отримала доступ до карткових рахунків та шляхом обману з використанням електронно-обчислювальної техніки незаконно заволоділа грошовими коштами у загальному розмірі 44 558 гривень.


9 березня о 18:21 надійшло повідомлення до районного управління про порушення громадського порядку. Заявниця повідомила, що на стоянку по вулиці Європейській прийшов невідомий чоловік, який хуліганить, виражається нецензурною лайкою, розбив скло у вікні. Щодо громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП.


9 березня о 21:42 надійшло повідомлення зі служби 102 про крадіжку. Заявниця 1976 року народження повідомила, що в той день о 19:00 у її дитини  біля ставку викрадений дитячий спортивний велосипед чорного кольору. Підозрює двох дівчат, які гуляли поруч. Встановлено, що біля 19:00 невідомі особи, перебуваючи біля нежитлової триповерхової будівля, що по вулиці Садовій в с. Панкратове, таємно викрали велосипеди марки «Formula» червоного кольору та «Crosser Sweet» чорно-рожевого кольору, які були тимчасово залишені без нагляду.


10 березня о 08:24 надійшло повідомлення до районного управління про те, що в магазині «Добрий кошик» затриманий чоловік, що викрав пляшку пива. Є відео з камер відеоспостереження. 23 лютого чоловік викрав пляшку пива «Чернігівське» ємкістю 0,5 літра, а 10 березня він знову прийшов до магазину. Продавці впізнали його та викликали поліцію. Щодо громадянина складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 51 ч. 1 КУпАП та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому будь яких порушень.