Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги батьків дітей 7 – 18 років пільгових категорій!

10.03.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Діти нашої громади, які потребують особливої уваги та підтримки, оздоровлюються у різних закладах оздоровлення та відпочинку, як за рахунок громади так і за рахунок обласного бюджету.

Якщо ви бажаєте оздоровити свою дитину (віком від 7-18 років), яка належить до пільгової категорії та зареєстрована або мешкає на території Южноукраїнської міської міської територіальноїх громади, Вам потрібно звернутися до управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської  ради для поновлення/написання заяви на оздоровлення вашої дитини в 2023 році.

В 2023 році всі путівки, які будуть надаватися на оздоровлення дітей нашої громади, які потребують особливої уваги та підтримки БУДУТЬ ПРОПОНУВАТИСЯ ЗГІДНО З ЧЕРГОЮ та зі збереженням першочерговості категорій.

Для постановлення на чергу з оздоровлення дітей пільгових категорій, потрібно написати заяву на оздоровлення та додати наступні документи:

–  ксерокопію свідоцтва про народження дитини (або паспорта);

– копію документа, якій підтверджує пільговість категорії дитини (наприклад копія посвідчення дитини з багатодітної сім’ї, копія посвідчення УБД АТО, копія посвідчення дитини з інвалідністю, тощо).

За більш детальною інформацією та заявою звертайтеся до відділу відділу з питань праці та сімї УСЗН Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар Квітковий 4, кабінет  № 25. Тел 5-55-27, 5-55-17.