Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

СПОРТИВНА ІНФОРМАЦІЯ

27.02.2023
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В період з 21 по 25 лютого 2023 року в м. Броварах (Київська область) відбувся зимовий чемпіонат України з плавання серед молоді та юніорів. Більше ніж 200 учасників зі всіх куточків нашої держави прийняли участь у спортивному заході, який були організовано та проведено на базі 50-метрового плавального басейну «Купава».

За регламентом змагань, право прийняти участь у чемпіонаті України мали тільки ті спортсмени, які пройшли попередній відбір на чемпіонатах областей та які мають спортивну кваліфікацію не нижче I розряду та розряду кандидатів в майстри спорту.  

У складі збірної команди Миколаївської області на змаганнях серед юніорів (дівчата 2008-2009 р.н. та юнаки 2006-2007 р.н.) виступали 3 вихованця відділення спортивного комплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС – Філімонова Ольга, Журавльов В’ячеслав та Ткаченко Катерина.

На протязі 4 днів чемпіонату України наші спортсмени виходили на старт запливів на різних дистанціях пліч-о-пліч зі спортсменами дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спеціалізованих шкіл олімпійського резерву та шкіл вищої спортивної майстерності – закладів фізичної культури і спорту, які забезпечують підготовку учнів-спортсменів резервного спорту та спорту вищих досягнень.

Враховуючи ранг змагань, кваліфікацію та рейтинг учасників, южноукраїнські плавці показали результат, який вартий уваги та поваги!

4 місце – Філімонова Ольга                        (2010 р.н., 50м бат)

5 місце – Філімонова Ольга                        (2010 р.н., 100м бат)

8 місце – Філімонова Ольга                        (2010 р.н., 50м н/с)

8 місце – Журавльов В’ячеслав                 (2007 р.н., 50м брас)

9 місце – Журавльов В’ячеслав                 (2007 р.н., 100м брас)

18 місце – Ткаченко Катерина                   (2009 р.н., 50м н/с)

Вітаємо всіх наших спортсменів та їх наставників – тренерів-викладачів Суворкіну Ларису Михайлівну та Дозорцеву Олександру В’ячеславівну з успішним стартом на головних змаганнях країни серед юніорів та щиро бажаємо вибороти медалі на чемпіонаті України серед юнаків!!!

На фото зліва направо: вихованці відділення плавання СК «Олімп» ВП ПАЕС

Філімонова Ольга, Ткаченко Катерина, Журавльов В’ячеслав