Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 13 по 17 лютого

23.02.2023
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

17 лютого надійшла заява до районного управління про шахрайські дії: невстановлені особи під приводом інвестування коштів на інтернет-ресурсі Телеграм заволоділи коштами заявниці 1999 року народжені на загальну суму 13550 грн.

16 лютого о 08.:41 надійшло повідомлення зі служби 102 про ДТП, що сталося на вулиці Маяковського між автомобілями Nissan та Газель. Поліція встановила, що водій Газелі під час виїзду з місця паркування, рухаючись заднім ходом, не переконався у безпечності маневру, зіткнувся з автомобілем Nissan, який рухався головною дорогою. Обидва автомобіля отримали механічні пошкодження. Щодо водія Газелі складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 124 КУпАП.

14 лютого о 21:11 надійшло повідомлення до районного управління про домашнє насильство. Син заявниці, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, хапав за руки батька, висловлювався нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою. Складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП та проведено профілактичну бесіду з сином заявниці щодо недопущення в подальшому подібних ситуацій.

13 лютого о 19:03 надійшло повідомлення від мешканки міста про те, що її колишній 40-річний чоловік не дає їй спокійно жити, вибиває двері, ламає дверні ручки, висловлюється на її адресу нецензурною лайкою, ображає. Щодо чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП.

13 лютого о 15:32 надійшла заява до районного управління про шахрайство. Заявниця повідомила, що у вечірній час через соціальну мережу Телеграм, а саме через групу «Дія» невідома особа під приводом надання соціальної допомоги заволоділа грошовими коштами заявниці в сумі 7323 грн. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення ч. 3 ст. 190 ККУ.