Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Управління будівництва та ремонтів проводить капітальний ремонт інженерних мереж

22.02.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради відносно молода організація, адже створене всього півтора роки тому, а вже зарекомендувало себе як виконавчій орган місцевого самоврядування, здатний ефективно вирішувати поставлені цілі, забезпечивши результативне функціонування сфери будівництва громади.

На сьогоднішній день уже завершено капітальний ремонт транзитних трубопроводів теплових мереж гарячого водопостачання по бульвару Квітковому, 13 та вулиці Енергобудівників – 15, на якому до початку ремонтних робіт спостерігались великі тепловтрати. Тож жителі цих будинків уже відчули різницю, в їх квартирах стало значно тепліше.

Хоч Южноукраїнськ, порівняно, місто молоде, експлуатаційний термін використання більшості інженерних мереж уже завершився, через що відбувалися часті пориви, тимчасові припинення водопостачання, що призводили до певних незручностей серед населення. Тож, в цьому році розпочались роботи по заміні трубопроводу зонування холодного водопостачання 2 та 4 мікрорайонів, від вулиці Європейської до вулиці Незалежності.

На завершальному етапі роботи з капітального ремонту зовнішніх інженерних мереж теплопостачання, а конкретніше – опалення та гарячого водопостачання, від ТК-505 до ТК -507 по вулиці Молодіжній, а також від ТК – 515 до житлового будинку №49 по вулиці Набережній Енергетиків у Южноукраїнську.

За цими об’єктами залишається ще наведення благоустрою, який проведуть як тільки поліпшаться погодні умови.