Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Участь в онлайн нараді Міністерства у справах ветеранів України та Всеукраїнської Асоціації ОТГ

20.02.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

17 лютого поточного року начальник управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра ГЕХАД взяла участь в онлайн наради Міністерства у справах ветеранів України  та Всеукраїнської Асоціації ОТГ.
Під час наради заступник Міністра у справах ветеранів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тетяна КАЛИТА ознайомила учасників з механізмом впровадження цифрового сервісу для отримання інформації та можливостей «е-Ветеран».
Інформаційний  сервіс "е-Ветеран" -  збільшення поінформованості ветеранської спільноти щодо пільг і послуг.
Система представляє собою інформаційний онлайн довідник про доступну в Україні психологічну допомогу ветеранам та членам їхніх родин.
У ній міститься детальна інформація, характеристики реабілітаційних та лікувальних закладів, місцезнаходження  органів соціального захисту населення по усій Україні.
Завдяки системі ветерани самостійно зможуть обирати організації, які надають послуги, що зменшить бюрократичність та корупційних ризиків.
Інформаційно-довідкова система створена Координатором проектів ОБСЄ в Україні на запит Міністерства у справах ветеранів України у рамках проєкту «Соціальна та психологічна реабілітація населення, що постраждало внаслідок конфлікту».