Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Гуманітарна допомога для внутрішньо-переміщених осіб

16.02.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Чотирнадцятого лютого соціальними службами міста за участю представників Благодійного фонду «Збережи Україну» на речовому майданчику «Критого ринку» було здійснено видачу гуманітарної допомоги для внутрішньо-переміщених осіб Южноукраїнської міської територіальної громади.

Так, 591 родина отримала продукти харчування: олію, консерви, крупи, макарони, заправку для борщу, тощо, загальною вагою близько 9 кілограмів.

Шістнадцятого та сімнадцятого лютого продовжується видача цих продуктових наборів для тих переселенців, які не отримали їх 14 лютого. Видача здійснюється у приміщенні Управлінні соціального захисну населення, кабінет 15, з 10.00 до 12.00 та з 13.00 до 15.00.

Щиро вдячні нашим соціальним партнерам: міжнародному фонду «Save UA», громадській спілці «Всеукраїнська аграрна рада», благодійному фонду «Збережи Україну» за надану допомогу. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Також виражаємо слова подяки працівникам управління соціального захисту населення, управління освіти, міському центру соціальних служб та КП «Критий ринок м. Южноукраїнськ» за допомогу у видачі продуктових наборів та належну організацію даного заходу.