Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15.02.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні на Меморіальному комплексі громада урочисто вшанувала учасників бойових дій на території інших держав. Ведуча нагадала присутнім про десятирічну Афганську війну та про наших земляків, що загинули в ній – Сергія Кисельова та Віктора Капацину. Учасників саме цієї війни серед воїнів-інтернаціоналістів в нашому місті більшість. Присутні хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув під час виконання військового обов’язку.

З промовою виступив секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко. Він подякував всім землякам, які чесно і сумлінно виконували військову присягу, з глибокою шаною згадав про тих, хто загинув під час виконання інтернаціонального обов’язку за межами України. Голова Южноукраїнської міської спілки ветеранів Афганістану Володимир Венгер розповів про сімох воїнів-інтернаціоналістів громади, які сьогодні захищають державу від ворога. Один з них – Віктор Карпяк – восени отримав важке поранення та наразі лікується в Одесі.

Після покладання квітів до знаку «Пам’яті воїнам-інтернаціоналістам» присутніх запросили на тематичну експозицію в Южноукраїнський міський історичний музей.