Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Додаткове житло за низькими цінами

14.02.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Минулого року на баланс комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» повернувся готель «Лідер», що був у оренді. Розташований він на першому поверсі будинку № 6 по вулиці Європейській.

Влітку у короткий строк працівники КП ЖЕО дали ладу приміщенням, сантехніці. У «Лідері» тринадцять кімнат двомісних та тримісних. За невеликі гроші – від 80 гривень за добу з однієї людини - можна отримати не лише дах над головою та чисту постільну білизну, а й можливість користуватися необхідною побутовою технікою – пральною машиною, мікрохвильовою та конфорковою піччю, чайником. Добова плата включає в себе також комунальні послуги – споживання води та електроенергії. Живуть тут переважно внутрішньо переміщені особи, хоча винайняти це житло може будь хто. Цей готель, який сміливо можна назвати соціальним житлом, користується попитом, кімнати звільняються не часто.

Триває капітальний ремонт ще декількох приміщень на торці того ж будинку, які також нещодавно були повернені з оренди на баланс КП ЖЕО. Тут облаштовують кімнати, проживання в яких коштуватиме більше, ніж у готелі «Лідер», але й умови будуть набагато кращі. Комунальне підприємство вже придбало якісну побутову техніку, білизну. Коли ремонтні роботи будуть завершені, ще три сім’ї зможуть винайняти комфортне та затишне житло в нашій громаді.