Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нарада з представниками соціальної сфери

09.02.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

8 лютого, в залі засідань Южноукраїнського виконкому було проведено нараду з представниками соціальних сфер діяльності під головуванням заступника міського голови Марії Дроздової.

Низка питань стосувалася організації видачі гуманітарної допомоги. Марія Борисівна звернула увагу на потребу в залученні людей для розгрузки та фасування гуманітарної допомоги, розглянули варіанти приміщень для додаткових пунктів видачі у місті та у старостинських округах. 

  • Ми активно працювали і продовжуємо працювати аби залучати і міжнародних, і українських донорів, благодійні фондів та організацій з метою допомоги мешканцям нашої громади, - зазначила головуюча, - отримуємо нефасовану гуманітарну допомогу, тому щоб пришвидшити процес фасування, розгрузки та видачі пропоную залучити мешканців громади, з числа волонтерів та отримувачів допомоги, в тому числі внутрішньо-переміщених осіб, що знайшли прихисток в нашій громаді.
  • 14 лютого готується видача гуманітарної допомоги за участі представників благодійного фонду для ВПО, - додала Марія Борисівна, - Тому дуже важливо належним чином організувати видачу цієї допомоги з урахуванням вимог донорів та погодних умов.

Обговорили також роботу Служби у справах дітей з батьками, діти яких перебувають у КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» щодо належного виконання ними батьківських обов’язків з метою подальшого повернення дітей у родину.

Відрадно, що найближчим часом двоє дітей, що тимчасово перебували у закладі повернуться до мами, яка виконала всі умови для поліпшення умов проживання.

У КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» працюють над встановленням потужного генератора, аби вимкнення світла не впливало на роботу медичного закладу.

Директору некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Дмитру Мірошнику надано доручення детально попрацювати у напрямку  збільшення кількості декларацій з сімейними лікарями. Відрадно, що за минулий місяць з первинкою заключено більше двохсот нових декларацій.

Марією Борисівною було надано ряд доручень керівникам медичних закладів та управлінь міської ради.