Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Щотижнева нарада з питань житлово-комунального господарства територіальної громади

08.02.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Кожен вівторок у Южноукраїнському виконавчому комітеті прийнято вважати «комунальним днем». Цього дня в залі засідань проходить щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств громади.

Тож 7 лютого «за круглим столом» зустрілися головуючий засідання -  перший заступник міського голови Олексій Майборода та керівники комунальних підприємств, старости Костянтинівського та Іванівського старостинських округів, начальники управлінь міської ради, інспектор з благоустрою, представники медичних закладів.

Зокрема, акцентували увагу на благоустрої громади: наведенні порядку на кладовищах, обрізці дерев, прибиранні вулиць, готовність до погіршення погодних умов (наявність посипальних матеріалів), підготовку до весняного озеленення міста.  Також звітували про: отримання та подальшу видачу гуманітарної допомоги, технічне оформлення комунальної техніки, перевірку та виявлення порушників благоустрою, підвищення захворюваності на грип та ГРВІ, тощо.

За підсумками наради Олексієм Майбородою були надані доручення, рекомендації для подальшої ефективності роботи об’єктів комунальної власності.