Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

07.02.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

«Shakhtar Shelter» готовий прийняти на тимчасове проживання ВПО.

«Shakhtar Shelter» на стадіоні “Арена-Львів” (м. Львів) займається безкоштовним поселенням внутрішньо переміщених осіб.

Там організовано один з найбільших прихистків для переселенців. У шелтері створені всі важливі побутові умови для комфортного та безпечного проживання: зручне розміщення, душ, харчування, укриття, зони відпочинку. Також у центрі працюють лікарі, соціальні працівники та психологи.

Всі мешканці шелтеру отримують інформаційний та консультативний супровід з будь-яких питань. У центрі постійно організовуються різноманітні освітні та розважальні заходи. Особлива увага приділяється дітям-переселенцям. Для них в шелтері на регулярній основі проводяться арттерапія з психологами та професійні футбольні тренування проєкту «Давай! Грай!» від БТ «Shakhtar Social».

За весь час свого функціонування центр прийняв понад 2 200 переселенців із різних регіонів України – Донецької, Луганської, Харківської, Миколаївської, Запорізької, Херсонської, Дніпропетровської, Чернігівської та Київської областей. Пріоритет в проживанні надається в першу чергу мамам з дітьми.

Нині «Shakhtar Shelter» має спроможність гостинно прийняти ще додаткову кількість переселенців з найбільш небезпечних регіонів нашої країни. Shakhtar Shelter обладнано генераторами, які дозволяють працювати нашому прихистку навіть під час довготривалих відключень електроенергії.

ВАЖЛИВО! Перед приїздом треба ОБОВʼЯЗКОВО Уточнити інформацію щодо вільних місць та можливості поселення:

Телефон: +38 067 640 59 06

Електронна адреса: shelter@shakhtar.com