Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пост подяки

03.02.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Як раніше уже повідомлялося, наша громада заручилася підтримкою благодійного фонду «БУДЖАК РЕЛІФ» і вже сьогодні маємо перші результати. До Южноукраїнської міської територіальної громади надійшло 22 тони паливних брикетів.

Виконавчій комітет Южноукраїнської міської ради виносить щиру подяку КП «Житлово-експлуатаційне об’єднання» за надане приміщення для зберігання брикетів, КП «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» та БФ «Южноукраїнці разом з ЗСУ» за оперативну допомогу у розгрузці.

Варто відзначити, що дана допомога стала можливою завдяки активній роботі відділу інвестицій управління економіки Южноукраїнської міської ради, які змогли налагодити зв'язок між БФ «БУДЖАК РЕЛІФ» і нашою громадою.

За умовами донору, видача брикетів відбудеться найближчими тижнями. В першу чергу паливними матеріалами будуть забезпечені сім’ї загиблих воїнів, що проживають у сільській місцевості нашої МТГ.

Представники благодійного фонду будуть особисто брати участь у видачі допомоги, крім того найближчім часом вони доставлять плити-буржуйки, консерви та тактичні рюкзаки.

Про місце, дату та час видачі допомоги буде повідомлено додатково.