Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

З допомогою до нашої громади

02.02.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Першого лютого до виконавчого комітету з приємною місією завітав голова правління благодійного фонду «БУДЖАК РЕЛІФ» Артем Булгару.

Благодійний фонд «БУДЖАК РЕЛІФ» створено з метою надання допомоги та підтримки населення України. Як зазначив Артем, його  фонд активно співпрацює з партнерами з Туреччини, Німеччини та Америки. Здебільшого всебічна допомога спрямована на жителів Одеської та Миколаївської областей.

Мета приїзду поважного гостя: вивчити потреби нашої громади та допомогти всім необхідним.

Перший заступник міського голови Олексій Майборода та заступник міського голови Марія Дрозодва розповіли про ситуацію в громаді,  звертаючи особливу увагу на жителів старостинських округів. Адже саме для мешканців сільської місцевості у зимовий період потрібні опалювальні матеріали, які може надати фонд.

Уже найближчим часом фонд «БУДЖАК РЕЛІФ» передасть до Южноукраїнської міської територіальної громади: паливні брикети, буржуйки, консерви, тактичні рюкзаки з медичним наповненням.

Розглядається можливість будівництва на території громади амбулаторії, загальною площею - 200 кв.м. та надання генераторів стратегічно-важливим структурам громади.

Соціальні партнери, донори, в цей не простий для країни час - є справжніми помічниками для кожного населеного пункту, який прихистив переселенців. В нашій громаді проживає близько 4,3 тисячі внутрішньо-переміщених осіб. Та, відрадно, що даний фонд допомагає не тільки таким категоріям населення, а й усім, які того потребують.

Керівництво щиро подякувало Артему Булгару за візит та допомогу. Найближчим часом Южноукраїнською МТГ та БФ «БУДЖАК РЕЛІФ» буде заключено меморандум, що дасть нам можливість отримання допомоги на постійній основі.