Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про проведення конкурсу з надання житлово–комунальних послуг з вивезення твердих та рідких побутових відходів на території Южноукраїнської міської ТГ

24.01.2023
Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Про проведення конкурсу з надання житлово–комунальних послуг з вивезення твердих та рідких побутових відходів

на території Южноукраїнської міської територіальної громади Миколаївської області

Організатор: виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради Миколаївської області, Миколаївська область, м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів 48, 55001.

Підстава для проведення конкурсу: рішення Южноукраїнської міської ради від 23.12.2022 № 378 «Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавців послуг з вивезення твердих та рідких побутових відходів на території Южноукраїнської міської територіальної  громади» (зі змінами та доповненнями).

Місце подання конкурсної пропозиції: конкурсна пропозиція подається до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради за адресою: Миколаївська область м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 23 кім. 93, 55001.

Предмет конкурсу: вивезення твердих побутових відходів.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

наявність матеріально - технічної бази, вартість надання послуг, наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів з надання послуг з вивезення побутових відходів, наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації, наявність фінансової спроможності (баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів, довідка з обслуговуючого банку про відсутність (наявність) заборгованості за кредитами).

Місцезнаходження території обслуговування: Южноукраїнська міська територіальна громада, де утворюються обсяги твердих побутових відходів від мешканців житлових будинків; комунальних підприємств, які утримують об’єкти благоустрою; бюджетних установ; інших підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності та інших суб’єктів господарювання Южноукраїнської міської територіальної громади.

Багатоповерхові житлові будинки (м.Южноукраїнськ);

Приватний сектор:

-  смт.Костянтинівка,

-  с. Іванівка,

-  с. Панкратово,

-  с. Бузьке

Характеристика об’єктів утворення побутових відходів: Побутові відходи (тверді, великогабаритні) на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

Уповноважена особа для здійснення зв’язку з учасником конкурсу: Божко Володимир Анатолійович – начальник управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради, тел./факс (05136) 5-56-37.

Адреса веб-порталу офіційного сайту міста Южноукраїнська, на якому розміщується  інформація про конкурсну документацію: http://yu.mk.ua/akts/show/20761 

Спосіб подання конкурсної пропозиції: конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначається повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, лот та перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Спосіб і місце отримання конкурсної документації: конкурсна документація подається особисто або надсилається поштою уповноваженим органом учаснику конкурсу протягом трьох робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі.

Прийняття конкурсних пропозицій закінчується: 22.02.2023 року о 09:00 годині

Місце, дата та час розкриття конвертів: виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, вул. Дружби народів, 48, 2 поверх (зала засідань). 

22.02.2023 року, о 10:00 годині

Участь у конкурсі безкоштовна