Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Нові старти – нові перемоги! Далі буде!

23.01.2023
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

19 січня на Закарпатті відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «ЖМЕНЬКО-MEMORIAL – 2023» серед кадетів та молодших юнаків.

Змагання, присвячені пам’яті заслуженого тренера України В’ячеслава Миколайовича Жменька, зібрали в м. Ужгороді 280 борців греко-римського стилю зі всіх куточків нашої держави.

Місто Южноукраїнськ було представлено командою спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС у складі 7 спортсменів, які повернулися додому з 3 завойованими медалями:

2 місце – Шульга Микита   (2006 р.н., в.к. до 60 кг)

2 місце – Середін Денис      (2008 р.н., в.к. до 48 кг)

3 місце – Тимко Ярослав     (2007 р.н., в.к. до 55 кг)

Попри відсутність «золотих» медалей цих змагань, тренерсько-викладацький склад, аналізуючи виступ своїх вихованців, задоволений. Головним завданням наших борців на турнірі, який розглядався як один із етапів підготовки до національних чемпіонатів України U-15 та U-17, було опробування нових техніко-тактичних дій та вдосконалення напрацьованої технічної підготовки.  Поставлену задачу хлопці виконали! Тож бажаємо команді вдалої підготовки до головних змагань країни та успішного відбору для участі у чемпіонатах Європи та Світу!

            На фото зліва направо: Переута Єгор, Тимко Ярослав, тренер-викладач Карая Бутхузі Емірійович, Шульга Микита, Моргун Назар, Середін Денис, Величко Владислав, Чемшит Олексій