Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відзвітували про відпрацьований тиждень, намітили плани на прийдешній

18.01.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

17 січня під головуванням першого заступника міського голови Олексія Майбороди було проведено нараду з керівниками комунальних підприємств громади.

Нарада розпочалась з найбільш гострих питань щодо стану життєдіяльності об'єктів комунальної сфери Южноукраїнської міської територіальної громади.

Керівники комунальних підприємств та підрозділів доповіли головуючому про стан здійснення благоустрою, готовність до раптових змін погоди і оперативної посипки доріг при снігових заметах та ожеледиці. Попри те, що зима ще у самому розпалі комунальні служби вже ведуть активну підготовку до весняного періоду. Наразі тривають роботи з обрізки дерев уздовж вулиць міста та старостинських округів, біля кладовищ.

На сьогоднішній день комунальним підприємством «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» ведеться ремонт поривів водопровідних труб.

Актуальною залишається проблема бродячих собак. Незважаючи на те, що більшість собак у місті стерилізовані, вони часто проявляють агресію до людей. Олексій Анатолійович доручив керівникам комунальних установ звернути особливу увагу цьому питанню і продумати шляхи його вирішення.

КП «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» доповів про збільшення у кілька разів звернень до сімейних лікарів, зі скаргами на респіраторні захворювання. 

За підсумками наради Олексієм Майбородою були надані доручення, рекомендації для подальшої ефективності роботи об’єктів комунальної власності.