Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Різдвяні традиції: як діти колядували у виконавчому комітеті

10.01.2023
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Українські традиції ніколи не втратять своєї актуальності, не перестануть радувати та дарувати тепло. Особливо коли йдеться про пісні присвячені до зимових свят – колядки та щедрівки.

Так, на початку післяріздвяного тижня, 9 січня, до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради завітали вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради». Дехто вбраний у національні костюми, а дехто – в костюмах героїв новорічного вертепу, звісно, з зіркою в руках.

Діти разом зі своїми педагогами виконали улюблені всіма різдвяні пісні, колядки, бажали миру та злагоди у кожен дім. Родзинкою різдвяної вистави став спеціально підготовлений танок «Переможний».

Варто відзначити, що юні артисти - це діти, що тимчасово проживають  у «Соціальному готелі», так як опинилися в тяжких життєвих обставинах. Тож дивитися на те з яким старанням вони співають, як вправно танцюють особливо зворушливо.

Секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко щиро подякував колядникам за приємний візит: «Дійсно підняли настрій, порадували, нагадали нам давні традиції», - зазначив він. 

За старання маленьких артистів щедро нагородили гучними оплесками, передали солодощі та кожен, хто бажав поклав у скриньку «різдвяного п’ятака».