Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 6 по 9 грудня

15.12.2022
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 грудня о 9:15 надійшло повідомлення до районного управління від чергової медсестри КНП «ЮМБЛ» про те, що до них за медичною допомогою звернувся місцевий пенсіонер 1954 року народження з поверхневою раною голови. З’ясувалося, що тілесні ушкодження чоловік отримав 4 грудня близько 10 години ранку під час конфлікту з сусідом по гаражу.

6 грудня о 9:23 до районного управління надійшло повідомлення про надходження заяви щодо проведення перевірки за фактом того, що встановлена громадянка з 22 жовтня 2021 року по теперішній час не повертає майно, що належить заявниці та її покійній матері.

6 грудня о 15:15 надійшла заява до районного управління про те, що невідома особа представилась співробітником КБ «ПриватБанк» та шляхом обману під приводом збереження грошових коштів заявниці заволоділа грошовими коштами заявниці в загальній сумі 25 961,28 грн.

6 грудня о 15:19 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що жінка повідомила про виламування дверей у сусідів. Поліція, що прибула за адресою пр. Незалежності, 2, встановила, що порушник, перебуваючу у п’яному вигляді, стукав у двері заявниці, колишньої співмешканки, висловлювався нецензурною лайкою на її адресу, а на зауваження не реагував. Порушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 ч. 2 КУпАП.

7 грудня об 11:22 надійшло повідомлення до районного управління про те, що в шостому під’їзді будинку № 4 по бульвару Шевченка на першому поверсі горить мопед. В результаті виїзду слідчо-оперативної групи було встановлено, що в одній з квартир цього під’їзду в результаті короткого замикання електрообігрівача сталася пожежа, в результаті якої нічого не пошкоджено, але відбулось задимлення квартири. Вказана пожежа була ліквідована силами ДСНС, матеріальний збиток не спричинений. У той же день був госпіталізований 58-річний мешканець міста з діагнозом отруєння чадним газом, який під час пожежі знаходився у вищезазначеному під’їзді. При цьому постраждалий повідомив, що претензій будь якого характеру ні до кого не має.

7 грудня о 16:49 надійшло повідомлення до районного управління від диспетчера ДРПЧ-25 про те, що в підвальному приміщенні будинку № 4 по бульвару Курчатова відбувається пожежа. В ході проведення перевірки встановлено, що в підвальному приміщенні житлового будинку через загоряння сміття сталося задимлення підвалу. Працівники ДСНС ліквідували пожежу. Матеріальних збитків не завдано, постраждалих осіб немає. Зі слів працівників ДСНС, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

8 грудня о 02:00 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 9 по вулиці Миру сусіди заявника хуліганять щовечора, у стані алкогольного сп’яніння кричать, чіпляються до людей, стукають у двері.

8 грудня о 16:06 надійшов рапорт співробітника поліції до районного управління про те, що до поліції звернулась громадянка 2000 року народження про те, що 27 жовтня через мережу Інтернет вона перерахувала 25 тисяч гривень за телефон Apple iPhone 13 Pro Max 1TB, а продавець заблокував заявницю.

8 грудня о 17:02 надійшло повідомлення до районного управління про те, що о 16:54 навпроти магазину «Добрий кошик» по вулиці Дружби Народів автомобіль ВАЗ-2101 здійснив наїзд на пішохода. Поліція, що прибула на місце події, встановила, що водій 2000 року народження, який їхав у темну пору доби по мокрому покриттю, здійснив наїзд на пішохода 1987 року народження, який переходив проїзну частину дороги біля пішохідного переходу. Постраждалий госпіталізований до КНП «ЮМБЛ» з діагнозом: тілесні ушкодження у вигляді закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана лівої щоки, закритий перелом правої гомілки зі зміщенням, алкогольне сп’яніння.

9 грудня о 17:58 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що по вулиці Маяковського смт. Костянтинівка сталося ДТП. Поліція встановила, що водій автомобіля Renault під час руху не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки (темний час доби, дощ, туман), тому допустив зіткнення з автомобілем Mazda, що був припаркований на дорозі без порушень ПДР. Внаслідок зіткнення транспортні засоби були пошкоджені, а водій Renault, відносно якого було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 124 КУпАП, отримав легкі тілесні ушкодження, Діагноз - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, алкогольне сп’яніння.

9 грудня о 19:09 надійшла заява до районного управління з Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Міністерства оборони України за фактом ухилення від призову за мобілізацією місцевого непрацюючого мешканця 1987 року народження.