Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Допомога від наших партнерів Южноукраїнськім вчителям, – нардеп Чорноморов

14.11.2022
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Для забезпечення безперервності освітнього процесу, ліцеї та гімназії Южноукраїнської територіальної громади отримали 30 Chromebook (хромбук).

Про це повідомив народний депутат України Артем Чорноморов.

Chromebook – це новий тип ноутбука, оснащений спеціалізованою операційною системою від Googl – Chrome OS. Хромбуки будуть використовуватися педагогічними працівниками для організації дистанційного навчання.

“Як батько, з перших вуст знаю, що таке онлайн-навчання та як важливо для наших вчителів мати змогу якісно доносити знання нашим дітям. Звичайно, за допомогою сучасних технологій.

Як не дивно, але досвід онлайн навчання під час апогею коронавірусу, дав нашим дітям можливість продовжити здобуття освіти, попри розбомблені росіянами школи. Сьогодні, попри все, наші діти вчаться та здобувають українську освіту, дізнаються реальну історію України, вчать рідну мову. Навіть, знаходячись у інших країнах, або у тимчасовій окупації.

Завдяки ж Google та ЮНЕСКО наші діти відтепер зможуть отримувати зннаня за допомогою використання нових платформ. Адже на озброєння вчителів стали нові ноутбуки, які отримали наші викладачі, зокрема у Южноукраїнську.

Щиро вдячний партнерам України за допомогу освітянам, адже навчання – єдиний шлях до вдосконалення та розвитку”, – зазначив Артем Чорноморов.