Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради

14.11.2022
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В четвер,  10 листопада відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради.  Порядок денний складався з трьох питань.

Членами ради було розглянуто такі питання:

1. Благоустрій території біля кафе «MIXFOOD», розташованого за адресою: проспект Соборності, 7 в м. Южноукраїнську (замовник – фізична особа – підприємець).

Результат розгляду: підтримано, але з деякими зауваженнями членами ради. 

2. Питання щодо можливості розміщення дитячого майданчику з двома магазинами біля житлового будинку №4 по бульвару Шевченка  в м. Южноукраїнську (замовник – фізична особа – підприємець).

Результат: Не погоджено, враховуючи наявність зелених насаджень, які потрібно було знищити для розміщення магазинів, а також беручи до уваги близькість розташування житлового будинку №4 по бульвару Шевченка .

3. Окрему увагу приділено розгляду листа від Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області від 20.10.2022 щодо внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення вимог цивільного захисту під час планування та забудови територій.

Зауваження та пропозиції по розглянутим питанням зазначені в протоколі  та будуть доведені до замовників для подальшого реагування та виконання.