Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради інформує

24.10.2022
Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

Управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради надає інформацію щодо ходу виконання робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт зовнішніх інженерних мереж теплопостачання (опалення та ГВП) від ТК-515 до житлового будинку №49 по вул.Набережна Енергетиків у м. Южноукраїнськ Миколаївської області».

На теперішній час підрядною організацією ПП «Демсей», у відповідності до умов укладеного договору виконано наступні роботи: виконано демонтаж зовнішніх інженерних мереж теплопостачання та гарячого водопостачання у прохідних каналах, прохідні канали очищені від сміття, у деяких місцях від багна. Виконано прокладання нової мережі теплопостачання та гарячого водопостачання між житловим будинком №49 по вул.Набережна Енергетиків та житловим будинком №45. Завершенням робіт перешкодило неякісне постачання труб. Під час важкої ситуації в Україні, запровадження воєнного стану, на жаль має місце  безвідповідальне та ганебне ставлення до постачання матеріалу.

Підрядною організацією вживаються заходи щодо усунення недоліків щодо поставленого неякісного товару та заміни на новий.